WAT IS NOTA BENE?

Nota Bene is communicatie, branding, grafisch ontwerp, drukwerk en websites in één.

WILLEMIJN VAN ROSSEM

Zakendoen met Nota bene betekent samenwerken met Willemijn.

Sinds 2014 zie ik mezelf graag als creatieve duizendpoot, gevestigd in Den Haag en Westland. In de afgelopen jaren heb ik voor heel verschillende klanten erg uiteenlopende projecten gecreëerd en gerealiseerd, 

Door mijn grote inlevingsvermogen in combinatie met mijn passie voor vorm en taal, zorg ik er samen met mijn klant voor dat de visuele identiteit van het bedrijf of project klopt en de juiste doelgroep aangesproken wordt.​

Onder het genot van een kopje koffie of thee komen we er snel achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Schroom dus niet en neem eens vrijblijvend contact op!

Het consequent presenteren van een merk helpt bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij de klant (ja, echt!). Ik help graag bij het consequent, herkenbaar en natuurlijk mooi vormgeven van jouw merk of project.
Bekijk hieronder lopende projecten:
2019-05 Aruba01.jpg
Aruba Tourism Authority

Bij A.T.A. houd ik me bezig met de visuele identiteit van Aruba in Europa. Zo stuur ik elke maand een nieuwsbrief uit, maak ik online campagnes, doe ik updates aan de website, ben ik verantwoordelijk voor al het gebruikte beeldmateriaal en geef ik alles vorm wat maar vorm gegeven kan worden.

Schermafbeelding 2021-01-06 om 16.43.18.
Oude Kerk Naaldwijk

Oude Kerk Naaldwijk

Schermafbeelding 2021-01-06 om 16.49.28.
Cirkel van Afscheid

Voor Merlijn en Henriëtte maakte ik de nieuwe huisstijl voor hun uitvaartonderneming Cirkel van Afscheid. Een bijzonder bedrijf met een mooie visie. 

Restauratiefolder
De Bouwdienst

Voor De Bouwdienst BV verzorg ik verschillende marketing-gerelateerde dingen. Zo hou ik bijvoorbeeld de social media kanalen (Facebook en LinkedIn) van het bedrijf bij en werken we samen hard aan folders en de algehele uitstraling van het bedrijf.

2020-07-10 new website.png
Haagse Vrouwenzaken

Sinds begin 2020 ben ik lid van het bestuur van Haagse Vrouwenzaken. Natuurlijk is er veel van mijn creativiteit terug te zien in de huisstijl.

02.jpg
Het magazine 'Geluk'

Het magazine Geluk in Fragmenten is een speciale uitgave van de Vrije Ruimte, Het maandelijkse kerkblad van verschillende kerken in Westland.

Platform VG (Den Haag)

Platform VG 

headers_youtube.png
Gaming team Dutch Creatures

Zo nu en dan komt er iets op je pad waarvan je in eerste instantie niet verwacht dat het bij je past. De klus een nieuw logo en huisstijl te maken voor een gaming team nam ik dan ook gelijk aan. Een uitdaging!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Onder het genot van een kopje koffie of thee (op gepaste afstand natuurlijk) komen we er snel achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem dus eens vrijblijvend contact op!

© 2021  |  Monster  |  Tel: 06 2888 7783  |  K.V.K. nr. 62793411  |  willemijn@notabene-communicatie.nl

  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
Logo Nota Bene communicatie